Asetu ehdolle Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n hallituksen jäseneksi 2025-2026

7.10.2024

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit, tuttavallisemmin EPE, on alueen ekonomit yhdistävä Suomen Ekonomien paikallisyhdistys. EPE hakee nyt kahta hallituksen jäsentä!


EPE on profiloitunut yli 420 jäsenelle suunnatun vapaa-ajan toiminnan järjestäjänä. Tapahtumia on noin kolmisenkymmentä vuodessa ammatillisen kehittymisen tapahtumista perinteisiin yritysvierailuihin, vuotuisia juhlaperinteitä, rennompia illanviettoja ja kulttuuritapahtumia unohtamatta. Mukaan mahtuu myös aina uniikkeja ja uusia tapahtumia!

Hallituksen rooli yhdistyksen toiminnassa on olennainen. Arvokasta vapaaehtoistyötä tekevät hallitusjäsenet mahdollistavat tämän ainutlaatuisen ekonomiyhteisön toiminnan. Hallituksen jäsenenä pääset laajentamaan verkostojasi tapaamalla ekonomikollegoja alueellisesti että valtakunnallisesti niin ammatillisesta näkövinkkelistä kuin vapaa-ajan aktiviteeteissakin.

Hallituksen kokouksia on vuosittain noin kymmenen yhdistyksen sääntömääräisten kokousten lisäksi. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuuroolinsa, josta päätetään hallituksen järjestäytymiskokouksessa aina vuosittain tammikuun järjestäytymiskokouksessa. Jäsentapahtumia järjestetään kuukausittain ja jokainen hallitusjäsen ottaa vetovastuun muutamasta tapahtumasta vuodessa. 

Hallituksen jäse­nenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, opit hallitustyöskentelystä ja saat itsellesi arvokkaita kokemuksia. Hallitustyöskentely on antoisaa, hauskaa ja merkityksellistä. Lähde rohkeasti mukaan!

Yhdistyksen säännöt löytyvät verkkosivuiltamme.

Lisätietoja saat yhdistyksen puheenjohtajalta Jarkko Kallioniemi joko puhelimitse 040 7499 449 tai sähköpostilla jarkko(at)maaseututilit.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2024 mennessä osoitteeseen epe(at)ekonomit.fi. Valinnat tehdään vuosikokouksessa 8.11.2024. 
HUOM! Mikäli hakijoita on enemmän kuin avoimia hallituspaikkoja, niin suoritetaan sääntömääräisessä kokouksessa suljettu lippuäänestys.